Rør kødet med salt, peber, æg og revet løg. Tilsæt melet og derefter mælken til konsistensen er passende. Stil farsen i køleskabet til kødbollerne skal koges.
KOG 1-3 l. vand med 1 tsk. salt i en gryde.
Form farsen med en teske til små kødboller og kog dem ved svag varme i gryden i ca. 5 min.
Tag bollerne op i en skål. Si evt. kogevandet og hæld det over.
KOG risene efter anvisninger på emballagen.
SVITS karrypastaen i en gryde med et par skefulde kokosmælk.
Tilsæt rødløg i tynde både og gulerødder i strimler, tomatpuré og kokosmælk.
Kog ved svag varme i ca. 8 min. og tilsæt evt. 4-6 dl. af kogevandet fra kødbollerne, hvis du vil have mere sauce.
Smag til med sukker, salt og peber.
Læg kødboller i saucen, og lad dem blive varme. Pynt evt. med lidt basilikum.